Grond te EDEGEM (2650)

€ 175.000

Foto 1 van 6
Algemeen
Prijs
:
€ 175.000
Adres
:
Sint-Sebastiaanplein LOT 11, 2650 EDEGEM
Grondoppervlakte
:
288 m²
Omschrijving
LAATSTE LOT te koop in de zeer gegeerde verkaveling HET WOONGOED!

In de nieuwe verkaveling “Het Woongoed” (WWW.HETWOONGOED.BE) vindt u deze mooie bouwgrond van 288 m². Grenzend aan wijk Molenveld en Elsdonk bevindt u zich in één van de mooiste stukken van Edegem.

Op LOT 11 heeft u de mogelijkheid uw droomwoning te realiseren. U kan hier een HALF-OPEN bebouwing oprichten met 3 volledige bouwlagen met een bouwdiepte tot 12 meter. Dankzij een gevelbreedte van maar liefst 7,3 meter kan u hier een heel ruime woning realiseren met een woonoppervlakte tot ca. 262m2.

Naast de goede oriëntatie (vraag zeker onze zonnestudie aan!) geniet u van een groen park van 8.000 m², letterlijk aan uw voordeur. Een van de redenen waarom deze verkaveling zo in trek is, zowel bij kinderen als bij hun ouders.

Mobiliteit speelt vandaag een grote rol in de woningkeuze. Deze verkaveling ligt in de onmiddellijke nabijheid van zowel E19 als A12. Op wandelafstand vindt u de nodige winkels en scholen en het openbaar vervoer brengt u in nog geen 15 minuten tot in Antwerpen.

Voor meer informatie (ligging in de verkaveling , bouwvoorschriften, …) kan u terecht op de projectwebsite www.hetwoongoed.be of op de kantoren van Immo Vivo (Tel: 03/ 459.89.59).
  
Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied
gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie achtergevel
:
Noord
Type dak
:
Plat dak
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat