Bouwgrond te EDEGEM (2650)

€ 149.000

Foto 1 van 4
Algemeen
Prijs
:
€ 149.000
Adres
:
Bosmanstraat LOT 85, 2650 EDEGEM
Grondoppervlakte
:
240 m²
Omschrijving
In de nieuwe verkaveling “Het Woongoed” (WWW.HETWOONGOED.BE) vindt u deze mooie bouwgrond van 240 m². Grenzend aan wijk Molenveld en Elsdonk bevindt u zich in één van de mooiste stukken van Edegem.

Op LOT 85 heeft u de mogelijkheid uw droomwoning te realiseren. U kan hier een HALF-OPEN bebouwing oprichten met 3 volledige bouwlagen met een bouwdiepte tot 12 meter. De mogelijkheid bestaat om hier een heel ruime woning realiseren met een woonoppervlakte tot ca. 180m2.

Naast de woning kan u 2 auto’s parkeren en is er de mogelijkheid om een carport te voorzien.

Naast de goede oriëntatie (vraag zeker onze zonnestudie aan!) kan u ook genieten van een groen park van 8.000 m². Een van de redenen waarom deze verkaveling zo in trek is, zowel bij kinderen als bij hun ouders.

Mobiliteit speelt vandaag een grote rol in de woningkeuze. Deze verkaveling ligt in de onmiddellijke nabijheid van zowel E19 als A12. Op wandelafstand vindt u de nodige winkels en scholen en het openbaar vervoer brengt u in nog geen 15 minuten tot in Antwerpen.

Voor meer informatie (ligging in de verkaveling , bouwvoorschriften, …) kan u terecht op de projectwebsite www.hetwoongoed.be of op de kantoren van Immo Vivo (Tel: 03/ 459.89.59).
  
Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie achtergevel
:
Noord
Type dak
:
Plat dak
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat