Bouwgrond te HOVE (2540)

€ 175.000

Foto 1 van 5
Algemeen
Prijs
:
€ 175.000
Adres
:
Ter Borchtlaan LOT 12, 2540 HOVE
Grondoppervlakte
:
288 m²
Omschrijving
In de nieuwe verkaveling “Het Woongoed” (www.hetwoongoed.be) vinden we deze mooie bouwgrond van 288 m². Deze grond heeft een noord-oriëntatie. U denkt misschien dat u bijgevolg nooit zon heeft in uw tuin? Niets is minder waar. Vraag ons naar de zonnestudie en stel zelf vast dat u hier optimaal kan genieten van de zon! Tip: combineer dit met een balkon aan de parkzijde, met zuid oriëntatie, om ook daar van de zon en het uitzicht te genieten.

Naast de goede oriëntatie is er ook de bevoorrechte ligging te Edegem. Grenzend aan wijk “Molenveld” en “Elsdonk” bevinden we ons in één van de mooiste stukken van Edegem. Denk hier nog even een groen park van 8.000 m² bij, letterlijk aan uw voordeur en u begrijpt waarom deze verkaveling zo in trek is, dit zowel bij kinderen als ouders.

Mobiliteit speelt vandaag een grote rol in de woningkeuze. Deze verkaveling ligt in de onmiddellijke nabijheid van zowel E19 als A12. Op wandelafstand vindt u de nodige winkels en scholen. Er is openbaar vervoer voor de deur waardoor u in nog geen 15 minuten tot in Antwerpen geraakt.

Op kavel 2 heeft u de mogelijkheid uw droomwoning te realiseren. U kan hier een half-open bebouwing oprichten met 3 volledige bouwlagen en een plat dak met een maximale bouwdiepte van 12 meter. Met een gevelbreedte van maar liefst 7,3 meter kan u hier dus een heel ruime woning realiseren.

Voor meer informatie (ligging in de verkaveling , bouwvoorschriften, …) kan u terecht op de projectwebsite www.hetwoongoed.be of op de kantoren van Immo Vivo (Tel: 03/ 459.89.59).
Financiële Info
Prijs
:
€ 175.000
Registratierechten
:
€ 17.500
Honorarium notaris
:
€ 2.021
Honorarium notaris inc BTW
:
€ 2.446
Totale kosten
:
€ 19.946
Totale kostprijs
:
€ 194.946
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding uitgebracht
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Juridische beslissing
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie achtergevel
:
Noord
Type dak
:
Plat dak
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Indeling
Lasten