Nieuw te koop

SCHELLE

Algemeen: Prachtig BEN nieuwbouw-appartement met mooi terras op de eerste verdieping in e...

€272.450

Meer Info

HEMIKSEM

Algemeen: Deze woning met grote garage/ magazijn van +/- 170m² is goed gelegen. In de omgevi...

€229.000

Meer Info

EDEGEM

Algemeen: Deze nieuw te realiseren BEN-woning met 5 slaapkamers biedt alle ruimte en comfort d...

€439.600

Meer Info

WILRIJK

Algemeen: We vinden dit ruim gelijkvloersappartement vlakbij alle winkels van De Bist met park...

€239.900

Meer Info

Over ons

Ben je op zoek naar een erkende vastgoedmakelaar dan ben je bij Immo Vivo aan het juiste adres!

Immo Vivo werd in 2014 opgericht door Tom Voet. Zijn passie voor vastgoed gecombineerd met zijn zin om te ondernemen vormde het fundament voor de lancering van Immo Vivo. Sindsdien is het snel gegaan. Zijn ervaringen bij andere kantoren, zowel in residentieel -als bedrijfsvastgoed, vormen de basis van wat Immo Vivo uiteindelijk geworden is, een gevestigde waarde in de vastgoedsector. Ook u als klant kan volop genieten van zijn kennis en passie voor vastgoed in al zijn aspecten, hij deelt zijn ervaringen immers graag met u.

Immo Vivo is een uitstekend functionerend vastgoedkantoor met vestigingen in Edegem en Hemiksem, met haar actieradius: Antwerpen-Zuid en de Rupelstreek. In 2016 werd Immo Vivo dan ook genomineerd als vastgoedbelofte van het jaar.

Immo Vivo bestaat uit een team van gepassioneerde medewerkers. Elk teamlid draagt zijn steentje bij volgens zijn vakgebied. Tom is zaakvoerder, handelsingenieur, BIV-erkend vastgoedmakelaar en energiedeskundige type A. Brigitte, Michaël en Laura zijn commercieel verantwoordelijken voor de regio Zuidrand. Ben en Yannick is commercieel verantwoordelijke voor de regio Rupelstreek. Esther ondersteunt het team op administratief vlak.

 

 

 

Facebook