Nieuw te koop

NIEL

Algemeen: Gelijkvloers instapklaar appartement met veranda, 1 of 2 slaapkamer(s), gunstig gele...

€165.000

Meer Info

NIEL

Algemeen: Hoogwaardig ingericht appartement met een zeer ruim zuid-west georiënteerd terras d...

€399.000

Meer Info

BOECHOUT

Algemeen: Deze ideaal gelegen woning met drie grote slaapkamers, zolder en terras heeft een ui...

€398.000

Meer Info

SCHELLE

Algemeen: Prachtig gelijkvloers BEN nieuwbouw-appartement met privatieve tuin in een nieuwe re...

€265.950

Meer Info

Over ons

Ben je op zoek naar een erkende vastgoedmakelaar dan ben je bij Immo Vivo aan het juiste adres!

Immo Vivo werd in 2014 opgericht door Tom Voet. Zijn passie voor vastgoed gecombineerd met zijn zin om te ondernemen vormde het fundament voor de lancering van Immo Vivo. Sindsdien is het snel gegaan. Zijn ervaringen bij andere kantoren, zowel in residentieel -als bedrijfsvastgoed, vormen de basis van wat Immo Vivo uiteindelijk geworden is, een gevestigde waarde in de vastgoedsector. Ook u als klant kan volop genieten van zijn kennis en passie voor vastgoed in al zijn aspecten, hij deelt zijn ervaringen immers graag met u.

Immo Vivo is een uitstekend functionerend vastgoedkantoor met vestigingen in Edegem en Hemiksem, met haar actieradius: Antwerpen-Zuid en de Rupelstreek. In 2016 werd Immo Vivo dan ook genomineerd als vastgoedbelofte van het jaar.

Immo Vivo bestaat uit een team van gepassioneerde medewerkers. Elk teamlid draagt zijn steentje bij volgens zijn vakgebied. Tom is zaakvoerder, handelsingenieur, BIV-erkend vastgoedmakelaar en energiedeskundige type A. Ruka, Robert en Brigitte zijn commercieel verantwoordelijken voor de regio Zuidrand. Ben is commercieel verantwoordelijke voor de regio Rupelstreek. Muriël ondersteunt het team op administratief vlak.

 

 

 

Facebook