Nieuw te koop

BERCHEM

Algemeen: Dit karaktervol hoekpand is gelegen in hartje Berchem, op wandelafstand van het stat...

€290.000

Meer Info

KONTICH

Algemeen: Prachtige bouwgrond van 339m² voor een half open bebouwing gelegen op een toplocati...

€198.000

Meer Info

SCHELLE

U bent welkom op de opendeurdag op woensdag 19/06/2019 van 17 tot 19uur bij Residentie Ter Mond...

€272.450

Meer Info

BOOM

Algemeen: Mooi centraal gelegen appartement op eerste verdieping met tuin en 3 slaapkamers. ...

€219.000

Meer Info

Over ons

Ben je op zoek naar een erkende vastgoedmakelaar dan ben je bij Immo Vivo aan het juiste adres!

Immo Vivo werd in 2014 opgericht door Tom Voet. Zijn passie voor vastgoed gecombineerd met zijn zin om te ondernemen vormde het fundament voor de lancering van Immo Vivo. Sindsdien is het snel gegaan. Zijn ervaringen bij andere kantoren, zowel in residentieel -als bedrijfsvastgoed, vormen de basis van wat Immo Vivo uiteindelijk geworden is, een gevestigde waarde in de vastgoedsector. Ook u als klant kan volop genieten van zijn kennis en passie voor vastgoed in al zijn aspecten, hij deelt zijn ervaringen immers graag met u.

Immo Vivo is een uitstekend functionerend vastgoedkantoor met vestigingen in Edegem en Hemiksem, met haar actieradius: Antwerpen-Zuid en de Rupelstreek. In 2016 werd Immo Vivo dan ook genomineerd als vastgoedbelofte van het jaar.

Immo Vivo bestaat uit een team van gepassioneerde medewerkers. Elk teamlid draagt zijn steentje bij volgens zijn vakgebied. Tom is zaakvoerder, handelsingenieur, BIV-erkend vastgoedmakelaar en energiedeskundige type A. Brigitte, Michaël en Laura zijn commercieel verantwoordelijken voor de regio Zuidrand. Ben en Yannick is commercieel verantwoordelijke voor de regio Rupelstreek. Esther ondersteunt het team op administratief vlak.

 

 

 

Facebook