Nieuw te koop

EDEGEM

Deze interessante bouwgrond is gelegen in de verkaveling Het Woongoed op een bevoorrechte locat...

€189.000

Meer Info

Mortsel

Het betreft een ruime nieuwbouwwoning op een zeer centrale locatie te Mortsel. Deze woning maak...

€369.000

Meer Info

BOOM

Verzorgd duplex appartement van wel 125m²! Dit ruime appartement is gelegen in een rustig gebo...

€185.000

Meer Info

EDEGEM

In hartje Edegem vinden we deze volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers. In 2016-2017 we...

€324.000

Meer Info

Over ons

Ben je op zoek naar een erkende vastgoedmakelaar dan ben je bij Immo Vivo aan het juiste adres!

Immo Vivo werd in 2014 opgericht door Tom Voet. Zijn passie voor vastgoed gecombineerd met zijn zin om te ondernemen vormde het fundament voor de lancering van Immo Vivo. Sindsdien is het snel gegaan. Zijn ervaringen bij andere kantoren, zowel in residentieel -als bedrijfsvastgoed, vormen de basis van wat Immo Vivo uiteindelijk geworden is, een gevestigde waarde in de vastgoedsector. Ook u als klant kan volop genieten van zijn kennis en passie voor vastgoed in al zijn aspecten, hij deelt zijn ervaringen immers graag met u.

Immo Vivo is een uitstekend functionerend vastgoedkantoor met vestigingen in Edegem en Hemiksem, met haar actieradius: Antwerpen-Zuid en de Rupelstreek. In 2016 werd Immo Vivo dan ook genomineerd als vastgoedbelofte van het jaar.

Immo Vivo bestaat uit een team van gepassioneerde medewerkers. Elk teamlid draagt zijn steentje bij volgens zijn vakgebied. Tom is zaakvoerder, handelsingenieur, BIV-erkend vastgoedmakelaar en energiedeskundige type A. Ruka, Robert en Brigitte zijn commercieel verantwoordelijken voor de regio Zuidrand. Ben is commercieel verantwoordelijke voor de regio Rupelstreek. Muriël ondersteunt het team op administratief vlak.

 

 

 

Facebook